Χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση δίνει ο Βύρωνας Πολύδωρας

Γέφυρες επανασύνδεσης  με τη Νέα Δημοκρατία ρίχνει ο Βύρωνας Πολύδωρας. «Εγώ θα μπορούσα να είμαι ο 180ός». Με αυτήν τη φράση, ο ανεξάρτητος βουλευτής, δίνει ένα πρώτο στίγμα για το τι θα πράξει στην προεδρική εκλογή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «¨Εθνους», ο πρώην υπουργός δηλώνει εμμέσως με τον τρόπο αυτό πως αν η κυβέρνηση μέχρι το Φεβρουάριο έχει βρει 179 βουλευτές για να ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε ο ίδιος θα συμπληρώσει με την ψήφο του τον απαιτούμενο αριθμό, που θα οδηγήσει στην αποφυγή των πρόωρων εκλογών.Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στη Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνονται πως μία θετική ανταπόκριση του Βύρωνα Πολύδωρα στην πρόσκληση για τη συγκρότηση προεδρικής πλειοψηφίας θα επηρεάσει σαφώς το κλίμα και εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και την κοινή γνώμη.
Υπάρχουν μάλιστα ορισμένοι που επιμένουν ότι ακόμη και αν οι προσπάθειες της κυβέρνησης δεν καρποφορήσουν, ο Βύρων Πολύδωρας δεν πρόκειται να είναι εκείνος που θα ρίξει νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές…

About kymaeditor

Check Also

Ναυάγια σε Λέσβο και Κύθηρα: Δύο τραγωδίες, πολλά ερωτήματα

H παρουσία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, τουρκικών αλιευτικών κοντά στην περιοχή του ναυαγίου στη Λέσβο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *