“Χολή” Βενιζέλου κατά Γ. Αγγελοπούλου: “Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών”

Η δήλωση της Γιάννας Αγγελοπούλου ότι “είμαι απέναντι στο σύστημα” προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου που επιτίθεται στην  κ. Αγγελοπούλου. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος με άρθρο του στα Νέα, κάνει  λόγο για «πάμπλουτους χομπίστες που διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών».

Στο άρθρο με τίτλο «Ο εκτροχιασμός της δημόσιας συζήτησης» ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται τόσο στις κινήσεις που πρέπει κατά την άποψή του να γίνουν για την επόμενη ημέρα χωρίς μνημόνιο, τονίζοντας ωστόσο το ρόλο που πρέπει να έχουν οι υφιστάμενοι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί στήριξης, όσο και στην αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το άρθρο καταλήγει με την επίθεση στην κ. Αγγελοπούλου, που γίνεται τρεις μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία δήλωσε αντισυστημική, εξαπολύοντας τα βέλη της στον κυβερνητικό συνασπισμό και την ασκούμενη πολιτική και τασσόμενη αναφανδόν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έρχεται ουσιαστικά να καλύψει το «κενό» απάντησης προς την κ. Αγγελοπούλου, καθώς τρεις ημέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη της πρώην επικεφαλής της Ολυμπιακής Επιτροπής 2004 κανένα στέλεχος του κυβερνητικού επιτελείου δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο. Η ένδεια απάντησης αυτή υποδεικνύει και την ενόχληση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς στο στόχαστρο του κ. Βενιζέλου βρίσκεται και το Μέγαρο Μαξίμου για την «εκκωφαντική» σιωπή του.

 

«Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτήν την στάση; Προφανώς κανένας. Πρόκειται για μία γνήσια αντισυστημική και αντισυμβατική προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες ( με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους σε βάρος των πολιτών και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων “λαθρεμπόρων επιρροής” που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004» καταλήγει το άρθρο του κ. Βενιζέλου.

About kymaeditor

Check Also

Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε Ιτέα – Άμφισσα

Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Ιτέα και την Άμφισσα, πλησίον του Κορινθιακού Κόλπου, σύμφωνα με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *