«Χρειάζεται αναβάθμιση το παζάρι του Πειραιά»

Στο παζάρι του Πειραιά βρέθηκε την Κυριακή ο Θεόδωρος Δρίτσας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά συνομίλησε με αρκετούς μικροπωλητές, με αρκετούς δημότες της πόλης καθώς με επισκέπτες από όμορους δήμους.

Ο Θεόδωρος Δρίτσας μετά την περιοδεία του έκανε την εξής δήλωση: «Το Κυριακάτικο Παζάρι του Πειραιά χρειάζεται φροντίδα και αναβάθμιση για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής. Έτσι όπως είναι τώρα έχει σοβαρές χωροταξικές και υγειονομικές ελλείψεις, δεν εξυπηρετεί τους καταναλωτές, ενώ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ούτε των ιδιοκτητών μαγαζιών αλλά ούτε και των μικροπωλητών. Πάγια θέση μας είναι και το έχουμε υποστηρίξει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο  η γενναία μείωση των τελών που πληρώνουν οι μικροπωλητές αλλά και ένας δίκαιος διακανονισμός των χρεών τους».

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή Το Λιμάνι της Αγωνίας πραγματοποίησε για μια φορά την “Αγορά χωρίς Μεσάζοντες” απ όπου πέρασαν πολλοί πειραιώτες και αγόρασαν σε φθηνές τιμές είδη πρώτης ανάγκης.

 

 

About kymaeditor

Check Also

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο λιμάνι Κερατσινίου

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ …