«Χρειάζεται πανστρατιά – Πολιτικός Έμπολα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Οι επιθέσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκαν και την Τρίτη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «πολιτικό Έμπολα» το κόμμα της Κουμουνδούρου, μίλησε για τη διεύρυνση που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «πανστρατιά» ενώ τόνισε την ανάγκη  αλλαγή πολιτικής.

 «Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα. Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δριμύτερη έκφραση. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. […] Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής. Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε», ανέφερε αρχικά στον Real FM ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Και συνέχισε λέγοντας: «ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία. Περί αυτού πρόκειται. Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίων 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποτάμι παίζει ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο “Χ” στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε: «Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών».

«Δεν επιστρέφω με τίποτα,. Μιλάω για συνεργασίες επάνω στο πλαίσιο αλλαγής πολιτικής»

Στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ. ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: «Δεν επιστρέφω με τίποτα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μιλάω για συνεργασίες επάνω στο πλαίσιο αλλαγής πολιτικής. Κύριοι, θέλετε να υπάρξει μια συνεργασία; Σε άλλη πολιτική, δηλαδή. Μιλάω για αλλαγή πολιτικής να λέμε και κανένα “όχι”. Ποια είναι η πρόταση που κάνω εγώ στον κύριο Σαμαρά; Κύριε Σαμαρά, αν επιστρέψεις την ύφανση και την εκτέλεση της όποιας πολιτικής στην Αθήνα, εγώ έρχομαι να βοηθήσω».

«Αν συνεχίσει η πολιτική μας να υφαίνεται και να εκτελείται από το Βερολίνο, το Λουξεμβούργο, το Παρίσι, και τις υπόλοιπες πρωτεύουσες ως περιοδεύων θίασος, κάθομαι στη θέση σου και λέω ότι δεν έχω καμία θέση μαζί σου. Το μόνο που ζητάω: Εμείς αποφασίζουμε ως Έλληνες, από εκεί και πέρα αν θέλουν, εγώ είμαι εδώ», σημείωσε.

About kymaeditor

Check Also

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεσαρά Κρήτης – Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες

Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *