Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μελωδίες Συμφωνικής Μουσικής από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μελωδίες Συμφωνικής Μουσικής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Οι Πειραιώτες πέρασαν μια όμορφη βραδιά με τη Συμφωνική Ορχήστρα (”Ολυμπιακή Συμφωνιέτα’’) του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά να ερμηνεύει έργα των Bach, Tchaikovsky, J. Strauss, J. Brahms, D. Shostakovich, Σκαλκώτα και άλλων συνθετών, μεταφέροντάς τους σε πόλεις υψηλής μουσικής αισθητικής όπως η Βιέννη και το Παρίσι.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταύρος Ελληνιάδης δήλωσε:
“Είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την οποία αγκάλιασαν οι Πειραιώτες. Είναι όμορφο να βλέπεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο να χορεύει ο κόσμος βαλς, να διασκεδάζει με ένα τρόπο διαφορετικό που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Στόχος μας είναι το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά να ξαναζήσει την αίγλη που γνώρισε από αρχής ιδρύσεώς του σε επίπεδο καλλιτεχνικό, μουσικό και πολιτιστικό. Σχεδιάζουμε δράσεις με στόχο τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου μουσικής γνώσης με την πολύπλευρη μόρφωση και ανάπτυξη των νέων μουσικών”.

About kymaeditor

Check Also

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2023 με ελεύθερη είσοδο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους

Το Σαββατοκύριακο  23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023  που εορτάζονται οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *