“Ψάχνουν” 86 νέα ονόματα Ελλήνων της λίστας Λαγκάρντ

Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τη λίστα Λαγκάρντ δεν φαίνεται να έχουν τέλος αφού προέκυψαν νέες εξελίξεις με την απουσία 86 ονομάτων από την περιβόητη αυτή λίστα.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους του ΥΠΟΙΚ υπάρχουν νέα ονόματα -πέρα από εκείνα που κατηγορείται ότι επιχείρησε να αφαιρέσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου- τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και τα οποία δεν εμπεριέχονταν μέσα στην αρχική λίστα που είχε στείλει στην Αθήνα η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα», από την επεξεργασία των συνολικών δεδομένων και την έρευνα της Διεθνούς Ένωσης Ερευνητών Δημοσιογράφων προέκυψαν επιπλέον στοιχεία για 86 πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος με καταθέσεις χιλιάδων ευρώ στο εξωτερικό. Πρόκειται για άτομα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και έχουν ελληνική υπηκοότητα, ωστόσο στην τράπεζα που άνοιξαν λογαριασμό δήλωσαν στοιχεία για τόπο κατοικίας σε άλλη χώρα, με αποτέλεσμα να περάσουν… απαρατήρητα κατά τη διάρκεια της αρχικής έρευνας.

About kymaeditor

Check Also

Εγκαινιάστηκε στη Ν. Μάκρη το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής από την ΠτΔ παρουσία του πρωθυπουργού

Τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος στη Νέα Μάκρη, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *