Όμιλος Υγεία: Προσφορά ασθενοφόρου στο Λιμενικό Σώμα

O όμιλος Υγεία ΥΓΕΙΑ , στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κι αναγνωρίζοντας την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην ελληνική κοινωνία, προσέφερε δωρεάν ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα για τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα παροχών υγείας που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013.

Παράλληλα, ο όμιλος Υγεία ΥΓΕΙΑ +1,37% ανέλαβε την εκπαίδευση του προσωπικού για τη λειτουργία του ασθενοφόρου καθώς και την τακτική και έκτακτη συντήρηση του συγκεκριμένου οχήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ωφέλιμης υπηρεσίας του.

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Υγεία, όπου οι εκπρόσωποι του ομίλου παρέδωσαν το ασθενοφόρο παρουσία επιτροπής στελεχών του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι ευχαρίστησαν τον όμιλο Υγεία για την ευγενική του προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα παροχών υγείας στο Λιμενικό Σώμα περιλαμβάνει επιπλέον τη διάθεσή 5 Συστημάτων Τηλεϊατρικής για σκάφη ή απομακρυσμένες εγκαταστάσεις του λιμενικού σώματος, με δωρεάν εκπαίδευση των χειριστών του συστήματος από το ιατρικό δυναμικό του Υγεία, έναν πλήρη προληπτικό έλεγχο υγείας (check-up) για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για προγραμματισμένα και έκτακτα περιστατικά στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του ομίλου.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα παροχών υγείας προς το Λιμενικό, η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Υγεία, κ. Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα παροχών υγείας στο Λιμενικό Σώμα. Πιστεύουμε ότι οι παροχές αυτές θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών υγείας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο και πολύτιμο έργο τους. Η διοίκηση και το προσωπικό του ομίλου Υγεία θεωρούμε καθήκον μας να προσφέρουμε την αρωγή μας στην ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή συγκυρία».

 

About kymaeditor

Check Also

Δημόσιο: Ανοίγει τη Δευτέρα ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022

Ανοίγει αύριο ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022 στο Δημόσιο, καθώς την Τετάρτη η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *