«Όποιος έχει χρήμα και δύναμη, δεν μπορεί να εξουσιάζει τα πάντα»

Δριμεία επίθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής». Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, απευθυνόμενος στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και στα όσα του  καταλόγισε στη τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha, απάντησε με σκληρά λόγια. Τόνισε πως  «όποιος έχει χρήμα και δύναμη να εξουσιάζει τα πάντα». «Εγώ δεν έχω καράβια, ούτε μαγαζιά, ούτε επιχειρήσεις» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα επιτίθεται κατά των στελεχών που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά του».

Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του κ. Μαρινάκη, ο Β. Μιχαλολιάκος απαντά ότι «τα μόνα συμφέρονται που εξυπηρετώ είναι αυτά του λαού του Πειραιά» και τονίζει ότι ο ίδιος είναι ο μόνος δήμαρχος που ζήτησε και διενεργείται διαχειριστικός έλεγχος σε βάθος 15ετίας, συμπεριλαμβανομένης της δικής του θητείας.

«Τα φαινόμενα Μπερλουσκονισμού είναι επικίνδυνα για την πολιτική ζωή του τόπου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος, «διότι δεν μπορεί όποιος έχει χρήμα και δύναμη να εξουσιάζει τα πάντα».

Σε ερώτηση για το αν εκτιμά ότι θα πρέπει να υπάρξει κομματική πειθαρχία στους «γαλάζιους» βουλευτές που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά του, αρκείται να δηλώσει ότι «με την κοινωνική βάση της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας του 45% δεν χρειάζομαι διαμεσολαβητές. Τώρα αν ένας θέλει να κάνει ότι διχάζει για να αποδείξει ότι υπάρχει, για να κάνει τον… ήρωα, τότε να μου επιτρέψετε να πω ότι δεν είναι θέμα πολιτικής αλλά άλλης επιστήμης. Δεν είναι λοιπόν δικό μου θέμα».

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Ελληνική Λύση: Ερώτηση για τη βραχονησίδα Απόνησο του Αγκιστρίου

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης της Β’ Περιφέρειας Πειραιά , κ, Ασημακοπούλου Σοφία-Χάιδω κατέθεσε ΠΡΟΣ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *