«Όχι» Κουμουτσάκου σε ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ τάχθηκε σε ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος απευθυνόμενος σε εργαζομένους του οργανισμού, κατά την εκεί επίσκεψή του σήμερα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η ΕΥΔΑΠ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, που παράγει κοινωνικό έργο, αξιοποιώντας ένα κοινωνικό αγαθό υψίστης σημασίας. Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα. Υπάρχει, όμως, ένας πολύ σκληρός πυρήνας κοινωνικής προσφοράς, όπως αυτή που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ, και αυτός πρέπει να μείνει κάτω από την ομπρέλα της Πολιτείας».

Πριν την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος είχε επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έγινε κοινωνός της υπερπροσπάθειας που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι  – παρά την υποστελέχωση- ώστε να μπορεί το ΕΚΑΒ να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες του Συστήματος.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα μάλιστα για την επιτυχή ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στην περίοδο διαθεσιμότητας των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων. Το αποτέλεσμα αυτό επετεύχθη χάρις στον άρτιο επιχειρησιακό σχεδιασμό και το φιλότιμο των εργαζομένων»,  επεσήμανε  χαρακτηριστικά ο κος Γιώργος Κουμουτσάκος.

 

About kymaeditor

Check Also

80 χρόνια από τη Μάχη της Κοκκινιάς Εκδηλώσεις μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μάχη της Κοκκινιάς που έγινε στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *