«Όχι» Κουράκου σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ο Γιάννης Κουράκος όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στα Παραπολιτικά fmO ανεξάρτητος βουλευτής τονισε πως «Διαφωνώ με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και δεν θα της δώσω ψήφο εμπιστοσύνης».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε προτείνει άλλο δρόμο στην κυβέρνηση, που είναι σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης, το οποίο δεν υπάρχει. Παραμένουμε σε μια κατάσταση ατέρμονη με τους δανειστές. Το ότι το Μνημόνιο φεύγει, είναι σχετικό και το ότι η τρόικα φεύγει, επίσης είναι σχετικό».

«Κανείς δεν μπορεί να χαρακώσει την αξιοπρέπεια των ανεξάρτητων βουλευτών»

Όσο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την στάση των ανεξάρτητων βουλευτών, ο κ. Κουράκος προειδοποίησε τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι κανείς δεν μπορεί να χαρακώσει την αξιοπρέπεια των ανεξάρτητων βουλευτών σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να κάνουν δηλώσεις εκ μέρους τους.

«Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι κρατούντες για το τι λένε για τους ανεξάρτητους βουλευτές. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας χαρακώσουν κάποιοι την αξιοπρέπειά τους. Έτσι όπως οδηγούν αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός για το τι θα κάνουν οι ανεξάρτητοι θα είναι πολύ δυσάρεστο για όλους», σημείωσε και τόνισε: «Θα δούμε προς ποια κατεύθυνση θα κάνει η κυβέρνηση την αλλαγή πολιτικής, θα δούμε το πρόσωπο και θα περιμένουμε να μας πει ο κ. Σαμαράς, ποια είναι τα μαξιλαράκια του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να συμπληρωθούν οι 180. Ποια είναι τα μικρά κόμματα και ποιοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που περιμένει να ψηφίσουν;

 

Τη χώρα στις εκλογές θα την οδηγήσει η κυβέρνηση. Εάν δεν αλλάξει πολιτική και εάν δεν βρει ένα πρόσωπο που τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».

About kymaeditor

Check Also

Ενημέρωση για τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών λόγω καιρικών φαινομένων

Λόγω των καιρικών φαινομένων  και του παγετού που σημειώνεται σε ορισμένες περιοχές εξακολουθεί να επηρεάζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *