Ύψωσε ανάστημα ο Λεουτσάκος: Δεν πωλείται ο ΟΛΠ

Ο εμφύλιος που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον ΟΛΠ καλά κρατεί.  Μετά τη διαφωνία του Θεόδωρου Δρίτσα στα όσα ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης περί ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού , σειρά πήρε ο Στάθης Λεουτσάκος που τάχθηκε εναντίον της αποκρατικοποίησης του. 

Ο Μανιάτης βουλευτής εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας ότι «το λιμάνι του Πειραιά δεν Πουλιέται. Πρέπει να βρούμε τρόπους αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης. Δεν είναι ωφέλιμο να προχωρήσουμε σε εκποίηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φέρει τέτοια πρόταση στη Βουλή», υπογράμμισε και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πήρε σαφείς αποστάσεις από την πρόταση του Πάνου Καμμένου για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τις ΗΠΑ χαρακτηρίζοντάς την “προσωπική πρόταση που θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης”.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη ότι «οι δανειστές πρέπει να δουν το ρόλο τους σαν εταίρους και λιγότερο σαν οικονομικούς δολοφόνους αναφέροντας πως είναι σαν να θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε σύγχρονη αποικία.

Καταλήγοντας είπε πως η επιδίωξη τους (σ.σ των εταίρων) είναι ή να υποτάξουν την κυβέρνηση ή να οδηγήσουν σε στραγγαλισμό τη χώρα”, και διερωτήθηκε αν έχουν σχέση όλα αυτά με την οικονομική αλληλεγγύη. “Ελπίζω να μη χρειαστεί να βγάλω τη λέξη “σαν””.

About kymaeditor

Check Also

Μητσοτάκης: Εθνική επιταγή η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο

«Η επέκταση του φράχτη θα γίνει ακόμα και με εθνικούς πόρους σε πείσμα όσων αντιδρούν. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *