Μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας "Γέφυρα" κολυμπούν από το Αντίρριο στο Ρίο. Για 7η συνεχή χρονιά τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας «Γέφυρα» κολύμπησαν από το Αντίρριο στο Ρίο, συμβολίζοντας έτσι το «πέρασμα στην απέναντι όχθη». Στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι χωρίς όμως να σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια των παιδιών. Σάββατο 25 Ιουνίου 2005.

Άνοιξε η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Λίγο πριν από τις 5:00 το απόγευμα δόθηκαν πάλι στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, που είχαν κλείσει νωρίτερα το μεσημέρι, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Πάντως, σύμφωνα με τους υπευθύνους της γέφυρας, παρακολουθείται στενά η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, ώστε αν χρειαστεί να ληφθούν εκ νέου προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια οδηγών και επιβατών.

About kymaeditor

Check Also

Σαράντα ένας αλλοδαποί εντοπίστηκαν στη Γαύδο

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Φυλακίου Γαύδου εντόπισαν στην περιοχή «ΚΟΡΦΟΣ» της Γαύδου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *