Προαιρετικά ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα, με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), ωστόσο, να προκηρύσσει 24ωρη απεργία .
Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο 11:00 – 18:00, αν και κατά τις ισχύουσες διατάξεις τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή αυτή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).
Ωστόσο, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) κάλεσε τους εργαζόμενους, τα σωματεία εργαζομένων «και όλους όσοι εναντιώνονται στην κατάργηση της Κυριακής αργία», να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προκηρύξει για τις 11.00 π.μ. στο Σύνταγμα.
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νεα Πειραιά