Βλάβη και πάλι στο Ε/Γ-Υ/Γ ‘ΑΘΗΝΑ’

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ”ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. 9824, ότι κατά τον κατάπλου του πλοίου στον Πειραιά, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αγκίστρι για Αίγινα – Πειραιά με είκοσι επτά επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα, , διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια εκτέλεσης χειρισμών για την πλαγιοδέτηση του πλοίου παρουσιάσθηκαν κραδασμοί στα αξονικά της δεξιάς κύριας μηχανής.
Το πλοίο αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες του, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Στις 19 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες της η 38η Έκθεση Βιβλίου

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων του βιβλίου επιστρέφει και φέτος στο Πασαλιμάνι, από τις 19 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *