Βύθιση ιστιοπλοϊκού μετά από πυρκαγιά στη Ζάκυνθο

Πυρκαγιά κατάστρεψε ολοσχερώς ιστιοπλοϊκό, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, την ώρα που το σκάφος έπλεε ανοιχτά της περιοχής Κερί, νότια της Ζακύνθου.

Οι οκτώ επιβάτες του σκάφους, κατάφεραν να βγουν στην ακτή με ασφάλεια, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά προληπτικά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως σκάφη του λιμεναρχείου Ζακύνθου, αλλά και ένα ιδιωτικό σκάφος με πυροσβέστες και αντλίες που προσπάθησαν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Έπειτα από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο, από την Πάτρα, πυροσβεστικό σκάφος όπου έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Στην συνέχεια το κουφάρι του πλοίου βυθίστηκε.

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά ερευνώνται από το λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Τραυματισμένος εντοπίστηκε αλλοδαπός ναυτικός μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Περάματος από ιδιώτη, για τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *