Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επαιτείας ανηλίκων με εγκέφαλο 34χρονο Ρουμάνο.

Σε οργανωμένη επιχείρηση είχε μετατρέψει ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας την επαιτεία ανήλικων ομοεθνών του σε πιάτσες της Αθήνας. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο ανήλικος γιος του 34χρονου Ρουμάνου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στην περιοχή της Βούλας, να εξέρχεται από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 34χρονος, ένα ανήλικο αγόρι το οποίο στη συνέχεια επαιτούσε. Ο προαναφερόμενος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανήλικος είναι γιος του 34χρονου και ο ίδιος σε προγενέστερο χρόνο και σε φανάρια της ίδιας περιοχής, είχε αφήσει άλλους τρεις ανήλικους ομοεθνείς του, με σκοπό επίσης την επαιτεία.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος μετέφερε με το φορτηγό, καθημερινά τους ανήλικους σε διάφορα σημεία της Αθήνας με σκοπό την επαιτεία και την περαιτέρω οικονομική τους εκμετάλλευση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

About kymaeditor

Check Also

Συνεχείς μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Τις πρωινές ώρες χθες, εντοπίστηκαν στην παραλία «ΨΑΡΗ ΦΟΡΑΔΑ» του δήμου Βιάννου Ηρακλείου σαράντα δύο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *