Ειδησεις Πειραια

Ημερίδα της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά για τη σεξουαλική κακοποίηση των ανηλίκων

Του · · 1 λεπτό ανάγνωσης

Ημερίδα με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση των ανηλίκων με έμφαση στην παιδική πορνογραφία πραγματοποιεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων ” Ο Καλός Ποιμήν”  σε συνεργασία με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων 09.00-15.00 του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά ( Αγίου Κωνσταντίνου 5) συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες που θα τοποθετηθούν στο σοβαρό κοινωνικό θέμα της σεξουαλικής κακοκποίησης των ανηλίκων. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά και ο προϊστάμενος της κ. Ηλίας Μπογιόκας  κάνει για μία ακόμη φορά εύστοχο άνοιγμα στην κοινωνία.

Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΑΠ 2019

Κοινοποίηση