Ναυτιλιακά

Θανάσιμος τραυματισμός πλοιάρχου Φ/Γ πλοίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Του · · 1 λεπτό ανάγνωσης

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από τον ναυτικό πράκτορα του Φ/Γ πλοίου ”LADY NURAY” σημαίας Παναμά, για σοβαρό τραυματισμό του 47χρονου Πλοιάρχου του πλοίου.
Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία εκτέλεσης εργασιών εκφόρτωσης του πλοίου στο λιμένα Θεσσαλονίκης (στο Dock 22-23), ο  Πλοίαρχος βρισκόταν σε υπερυψωμένο σημείο στο κατάστρωμα  του πλοίου (χώρος υποδοχής εμπορευματοκιβωτίων) και έπεσε από ύψος περίπου δυόμιση μέτρων στο κατάστρωμα.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 47χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Ταράντο Ιταλίας και μετά την εκφόρτωση φορτίου σίδερου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα απέπλεε για το λιμάνι  Γκεμλίκ Τουρκίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση