Ιερά Πανήγυρη του Τιμίου Σταυρού στο ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού

Με Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα εορταστεί ο Τίμιος Σταυρός στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Όλα αυτά με τη φροντίδα και την οργάνωση  του ενάρετου κληρικού π. Δημητρίου Λουπασάκη.Οι Μοναχοί και ο πατέρας Δημήτριος είναι άμισθοι κληρικοί. Εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Δεν επιβαρύνουν ούτε με ένα Ευρώ τον προϋπολογισμό του Κράτους. Προσφέρουν βοήθεια και φαγητό σε χιλιάδες ανθρώπους. Προσφέρουν Αγάπη ανιδιοτελώς και τα Μυστήρια τελούνται δωρεάν. Με την προσευχή και τη χάρη του Θεού .

Μεταξύ άλλων πιστών που ενισχύουν αποφασιστικά το πολύτιμο  έργο των κληρικών και ο Πτέραρχος, Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης

About kymaeditor

Check Also

Νέος σεισμός στην Εύβοια – Αισθητός και στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22:48 στη Βόρεια Εύβοια, κοντά στο Προκόπι, στο πλαίσιο της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *