Κλείνει ο Μπενάτια, πάει Ρώμη ο Μανωλάς

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ρόμα, με νέα, έγκυρα δημοσιεύματα από την Ιταλία να το επιβεβαιώνουν!

Σύμφωνα με αυτά, ο Έλληνας αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπενάτια, ο οποίος βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην Μπάγερν Μονάχου!

Τα «deal» είναι κλεισμένα και, σύμφωνα πάντα με το ιταλικό ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει δώσει το «ΟΚ» στην πρόταση 13 εκατ. ευρώ που του έγινε, με τον 23χρονο διεθνή να υπογράφει 5ετές συμβόλαιο.

Έτσι την Τρίτη (26/8) ο Μανωλάς θα βρεθεί για Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι».

Πηγή: gazzetta.gr

About kymaeditor

Check Also

Μελίνα Ραφαηλία Κασβίκη: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαίκό Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων

Mετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων – Κορασίδων, στο Λουξεμβούργο. Το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *