Με άμεση παρέμβαση του Γιάννη Πλακιωτάκη αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης

Με άμεσες πρωτοβουλίες του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη, δόθηκε λύση στο μείζον πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης με την δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίο AZORES EXPRESS.
Ήδη το εν λόγω πλοίο ταξιδεύει προς την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στα δρομολόγια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την διαπίστωση της ελλιπούς κάλυψης των συγκοινωνιακών αναγκών της εν λόγω ακτοπλοϊκής σύνδεσης, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης έδωσε εντολή να εξευρεθεί άμεσα λύση, παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή στενά το όλο θέμα.
Το AZORES EXPRESS είναι χωρητικότητας 3.163 κόρων, αναπτύσσει ταχύτητα 19 ναυτικών μιλίων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 655 επιβάτες και 260 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

About kymaeditor

Check Also

Απώλεια άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αίγινα

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *