Πέθανε ο χειριστής του σκάφους που προκάλεσε τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα το 2016.

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο χειριστής του μοιραίου σκάφους, ο οποίος προκάλεσε στις 16 Αυγούστου 2016 τη ναυτική τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πέρδικας και της νήσου Μονής στην Αίγινα, με τραγική κατάληξη τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένα 5χρονο παιδί.

O Θρασύβουλος Λυκουρέζος μετά από πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε, απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως παρέμεινε προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό επί 12 μήνες, κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και τον θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το ταχύπλοο.

Συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου 2017 αντικαταστάθηκε η προφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος άνδρα στην παραλία της Βούλας

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Σαρωνικού ότι ένας 74χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *