Παρουσία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην Τελετή Καθελκύσεως της ΤΠΚ«7» από τα «Ναυπηγεία Ελευσίνος»

Παρουσία των Υπουργών Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου και Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε η τελετή καθέλκυσης της ΤΠΚ «7» του Πολεμικού Ναυτικού. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις των «Ναυπηγείων Ελευσίνος» στην Ελευσίνα.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνης Οικονόμου.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ κ. Πάνος Ξενοκώστας, παράγοντες της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, και οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία.

About kymaeditor

Check Also

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις αισθητές στην Αττική

Δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν  λίγο μετά τις 13.00 σήμερα και έγιναν ιδιάιτερα αισθητές στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *