Περισσότεροι από 6000 μετανάστες σήμερα στον Πειραιά.

Περισσότεροι από 6.000 μετανάστες αναμένεται να αποβιβαστούν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς η απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας είχε εγκλωβίσει εκατοντάδες άτομα σε Χίο και Μυτιλήνη.

Εντός της ημέρας αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά το “blue star patmos” και το “blue star 2” με 2.137 άτομα. Το επιβατηγό οχηματαγωγό “blue star patmos” μεταφέρει 1.622 άτομα (804 από τη Μυτιλήνη και 818 από τη Χίο), ενώ το “blue star 2” μεταφέρει από την Κω 515 μετανάστες και πρόσφυγες. Επίσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέρει 1250 από Μυτιλήνη και Χίο.

Ηδη πάντως δύο πλοία, το «Νήσος Ρόδος» και το καταμαράν tera jet κατέπλευσαν με 2.883 άτομα προερχόμενα από Μυτιλήνη και Χίο.
Παράλληλα,το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος», αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας μεταφέροντας 306 μετανάστες από τη Χίο και 459 από τη Μυτιλήνη.

About kymaeditor

Check Also

Εκτροπή οχήματος στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά

Εκτροπή οχήματος συνέβη πριν από λίγο στην Παραλιακή στο δεύτερο τούνελ προς Πειραιά, λίγο πριν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *