Το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη είπαν σήμερα το μεσημέρι η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία.
Δεκάδες και τα στεφάνια από φίλους και συναδέλφους του αδικοχαμένου τραγουδιστή.Μεταξύ των καλλιτεχνών που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία ήταν ο Αντώνης Ρέμος, η Άντζελα Δημητρίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Την ίδια ώρα, επίσημο πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχει ανακοινωθεί. Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού της Τροχαίας στον Ελεύθερο Τύπο, η ταχύτητα του οχήματος την ώρα του δυστυχήματος υπολογίζεται στα 100-150 χλμ./ώρα. Το μαύρο τζιπ προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο και στη συνέχεια στα μεταλλικά κάγκελα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
Η ίδια πηγή ανέφερε πως «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες» και πως μόνο η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρά, φορούσε ζώνη ασφαλείας.
Ο αξιωματικός της Τροχαίας επισήμανε, επίσης, πως οι αερόσακοι του οχήματος άνοιξαν κανονικά και πως ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Π.Παντελίδης δεν θα είχε σωθεί, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες.
Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, συνοδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τα άνω και κάτω άκρα στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική.
Με ελαφρά τραύματα και κάταγμα στο βραχίονα νοσηλεύεται επίσης στον Ευαγγελισμό η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.
Γεγονός είναι πως το πάγιο αίτημα της κοινωνίας είναι όχι άλλοι νέοι άνθρωποι θύματα της ασφάλτου.
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νεα Πειραιά