Πτώση ασανσέρ και τραυματισμός γιατρού στο Ιπποκράτειο ΓΝ Αθηνών

Ατύχημα σημειώθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας την Παρασκευή 15 Μαρτίου όταν ασανσέρ έπεσε από τον 4ο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Ο γιατρός υπέστη κατάγματα και μετά τις πρώτες βοήθειες διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό, διότι το Ιπποκράτειο δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς ο γιατρός πήγε να μπει στο ασανσέρ στον 4ο όροφο, εκείνο έπεσε και η καμπίνα του πλάκωσε το πόδι. Το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί τόσο τους γιατρούς, όσο και τους επισκέπτες και τους ασθενείς.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Δ. Κουρουβακάλης από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο, ενώ τόνισε ότι το νοσοκομείο πραγματοποιεί τις εργασίες συντήρησης του ανελκυστήρα.

Σήμερα, πραγματογνώμονες θα μεταβούν στο Ιπποκράτειο για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος άνδρα στην παραλία της Βούλας

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Σαρωνικού ότι ένας 74χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *