Στη φυλακή ο 52χρονος για το βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό μιας 22χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ελευθέριο Ειρηνάκη, ο οποίος διορίστηκε αυτεπαγγέλτως ο κατηγορούμενος έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του.

Για το λόγο αυτό υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας αλλά δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ.

Ο 52χρονος κατά πληροφορίες επέμεινε στον προανακριτικό ισχυρισμό του ότι δηλαδή όλα έγιναν με τη συναίνεση του θύματος.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος άνδρα στην παραλία της Βούλας

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Σαρωνικού ότι ένας 74χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *