Περιπολικό της αστυνομίας έξω από το ξενοδοχείο "Πεντελικόν", Δευτέρα 25 Μαΐου 2015. Κλείνει ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής, το Πεντελικόν στην Κηφισιά, έπειτα από 88 χρόνια λειτουργίας, λόγω οικονομικών προβλημάτων, μετά την απόφαση του νέου ιδιοκτήτη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Σύλληψη του «εγκεφάλου» σπείρας διαρρηκτών στον Πειραιά.

Συνελήφθη το απόγευμα σε περιοχή του Πειραιά μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος Αμαρουσίου και της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής,  εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος Ρομά, που φέρεται να ήταν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διέπραττε σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε όλη τη χώρα μέχρι την εξάρθρωσή της από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής τον περασμένο Νοέμβριο.

Παρότι η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής είχε εξαρθρώσει τη σπείρα στις 1 Νοεμβρίου 2016, δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τον 35χρονο.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Νεκρός ανασύρθηκε ο 59χρονος οδηγός ταξί από την πύλη Ε4

Χωρίς τις αισθήσεις του παρά την άμεση παρέμβαση του Λιμενικού Σώματος  και δυτών ανασύρθηκε ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *