Τοποθέτηση οπλιτών ιατρών θητείας στα ιατρεία Σύμης, Τήλου και Φολεγάνδρου

Τρεις οπλίτες ιατροί θητείας τοποθετούνται στα πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία της Σύμης, της Τήλου και της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Ιουνίου ο κ. Κουβέλης είχε υπογράψει την τοποθέτηση 15 οπλιτών ιατρών θητείας, σε πολυδύναμα περιφερειακά Ιατρεία, σε περιφερειακά Ιατρεία και σε κέντρα Υγείας, σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

About kymaeditor

Check Also

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Άλσος Βεΐκου

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο περιαστικό άλσος στο λόφο Φιλοθέης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *