10-25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Από την ερχόμενη Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου έως τη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο και ο υποψήφιος μπορεί να την προμηθευτεί είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr) είτε από το Λύκειο του.

Τονίζεται ότι για κανένα λόγο δεν γίνεται δεκτή Αίτηση – Δήλωση εκπρόθεσμη ούτε διόρθωση αυτής που υποβλήθηκε εντός της προθεσμίας. Υπόχρεοι για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης κατά περίπτωση είναι :

α) οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) (Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν και το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς επίσης και το μάθημα επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», αν επιθυμούν να εξεταστούν σε αυτό Πανελλαδικά.)

β) οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών Σημειώνεται ότι: 1. Υποψήφιοι για το 10% (χωρίς νέα εξέταση) μπορούν να είναι μόνο όσοι εξετάστηκαν πανελλαδικά το 2013 ή το 2014 (με τα ημερήσια ΓΕΛ ή με τα ημερήσια ΕΠΑΛ). Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση το Φεβρουάριο αλλά θα συμπληρώσουν απευθείας μηχανογραφικό.

About kymaeditor

Check Also

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποιά ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί – 24ωρη απεργία την Τρίτη

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *