Ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα εργασίες κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών σε καταστήματα του Μικρολίμανου, βάσει των πρωτοκόλλων κατεδάφισης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΣΤΟ πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας & Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, παρευρέθηκαν στις εργασίες κατεδάφισης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, αυτές τις ημέρες θα κατεδαφιστούν 9 πέργκολες, ενώ συνολικά θα απομακρυνθούν 28 αυθαίρετες κατασκευές σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της Ακτής Δηλαβέρη. Παράλληλα προχωρούν και οι παρεμβάσεις ανάπλασης των πεζοδρομίων καθώς και άλλα συνοδά έργα.
Στόχος είναι η ολοκλήρωση του έργου το Μάιο.
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νεα Πειραιά