5+1 τρόποι για να σε ερωτευτεί πραγματικά

Ας ξεκαθαρίσουμε, κατ’ αρχάς, ότι ο βασικός κανόνας για να σε ερωτευτεί κάποιος, είναι να είσαι ο εαυτός σου. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί, το καταλαβαίνεις.
Ωστόσο, αν θες να δώσεις στη… διαδικασία μια “ώθηση”, να αναδείξεις περισσότερο την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σου ή ακόμα και αν είσαι από τα κορίτσια που νιώθουν ότι δεν ξέρουν πώς να τα κάνουν όλα αυτά, τότε ίσως σε ενδιαφέρουν κάποιες «τακτικές»…
…οι οποίες είναι οι εξής:
1. Διατήρησε την ανεξαρτησία σου: Η «χημεία» του μυαλού και οι ορμόνες του σώματός σου, στην αρχή μια σχέσης, σου λένε ότι… δεν μπορείς μακριά του! Θες να είστε συνέχεια μαζί! Και ξαφνικά βρίσκεσαι να έχεις αφήσει στην άκρη όλη την υπόλοιπη ζωή σου, τους φίλους σου και όσα έκανες πριν. Δεν ισχύει το ίδιο για τους άντρες και επίσης δεν τους γοητεύει να αισθάνονται ότι μια γυναίκα ήρθε να τους… εγκλωβίσει. Μην ξεχνάς, λοιπόν, ποια ήσουν πριν.
2. Κάνε τον να νιώσει σημαντικός: Σε συνέχεια του προηγουμένου… μπορεί οι άντρες να μην έλκονται από μια γυναίκα που μοιάζει απελπισμένη να βρει κάποιον και «κρέμονται» από πάνω του μόλις τους δοθεί η ευκαιρία, από την άλλη δεν θέλουν να αισθάνονται ότι δεν τους υπολογίζεις καθόλου. Όταν, λοιπόν, βρίσκεσαι μαζί του φρόντισε να συμπεριφέρεσαι σαν να μην υπάρχει άλλος για σένα εκείνη τη στιγμή.
3. Φρόντισε να διατηρείς «ζεστό» το ενδιαφέρον του για σένα: Προφανώς, ένα άντρας για να σου ζητήσει να βγείτε, σε βρίσκει ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, οι γυναίκες συχνά έχουμε την τάση να αποκαλύπτουμε από πολύ νωρίς πολλά για τον εαυτό μας με αποτέλεσμα να χάνεται το μυστήριο και η επιθυμία του άλλου να μας… «ανακαλύψει». Εσύ φρόντισε να κρατήσεις το «μυστήριο» της ζωής και της προσωπικότητας σου λίγο περισσότερο…
4. Πρόσεχε την εμφάνισή σου: Στα πρώτα στάδια της σχέσης φρόντισε η εμφάνισή σου να είσαι περιποιημένη. Άσε τα κλάμερ, τα t – shirt και τις ρόμπες για όταν θα έχετε πια παραγγείλει πολλές πίτσες στο καναπέ παρακολουθώντας dvd.
5. Μην βιαστείτε να καταλήξετε στο sex: Δώστε χρόνο σε εσάς και το νέο σας «αμόρε» να έρθετε τόσο κοντά. Τα κορμιά σας μπορούν να γνωριστούν και χωρίς σεξουαλική πράξη.
6. Μιλήστε για το πως βλέπετε το μέλλον σας, όχι το κοινό, το δικό σας και το δικό του: Το να μιλήσετε για το πώς βλέπετε τη ζωή σας στο μέλλον και τι στόχους ή σκοπούς έχετε ο καθένας για το εαυτό σου, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν πραγματικά μπορείτε να καταλήξετε μ’ αυτόν τον άντρα (ή όχι) και μάλιστα πριν είναι πολύ αργά.

About kymaeditor

Check Also

Οι εκδηλώσεις μνήμης για την Νταϊάνα «βυθίζουν» τη δημοτικότητα του Καρόλου.

Να πέφτει κατακόρυφα η δημοτικότητά του ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης για την 20η επέτειο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *