Δωρεά 1.000.000 ευρώ του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου για την προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού

Το Ίδρυμα «Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου» σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε σε δωρεά 1.000.000 ευρώ για την άμεση προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού σε νοσοκομεία και δημόσιες δομές υγείας.

Η χρηματική δωρεά διατέθηκε στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ ΑΕ) για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί το Ίδρυμα «Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου», για τη σημαντική συμβολή του στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.

About kymaeditor

Check Also

Φωτιά στην Περαχώρα Κορινθίας – Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα, ισχυρές δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/6) σε δασική έκταση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *