Ερέτρια: Σοβαρός τραυματισμός 24χρονου σε κατάδυση

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου εντός της θάλασσας, κοντά στο λιμάνι Αμαρύνθου.
Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος πραγματοποίησε κατάδυση από σχετικά μεγάλο ύψος μαζί με φίλους του για το Σταυρό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο βυθό της θάλασσας και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Ο ανωτέρω παρελήφθη από το Ε/Π-Α/Κ “ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ” Σ.Χ. 425 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι του Αμαρύνθου, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή  ιατρικής περίθαλψης και τελικά στο ΚΑΤ.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

About kymaeditor

Check Also

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Άλσος Βεΐκου

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο περιαστικό άλσος στο λόφο Φιλοθέης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *