Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο μετά από παρέμβαση διαδηλωτών που πέταξαν φυλλάδια υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.
Οι συγκεντρωθέντες, περίπου 100 άτομα, έφτασαν έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς 62 στο Μοσχάτο, λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα, άνοιξαν ένα πανό, φώναξαν συνθήματα, πέταξαν τρικάκια και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις ή προσαγωγές, εκείνη τη στιγμή.
Ωστόσο μετά την συγκέντρωση, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ και ειδικότερα στην Κρατική Ασφάλεια.
Πληροφορίες του kathimerini.gr αναφέρουν ότι στην περιοχή έσπευσαν τρεις αστυνομικές κλούβες προκειμένου να μεταφέρουν τους προσαχθέντες.
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νεα Πειραιά