Δολοφονία επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει δύο δράστες σε γνωστό επιχειρηματία της Ζακύνθου, στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας στη περιοχή του Αγίου Σώστη και με θύμα τη σύζυγό του, είχε επαγγελματικό ραντεβού σε γραφείο της πόλης της Ζακύνθου.

Ξαφνικά οι δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο με αυτόματα όπλα και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *