Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στην περιοχή του στενού Καφηρέα

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Κέντρο Έλεγχου Κυκλοφορίας Πλοίων της Ραφήνας, ότι το Φ/Γ “OTΖΙΑS” σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του στενού Καφηρέα, παρουσίασε μηχανική βλάβη, ενώ ο πλοίαρχος του ανωτέρω πλοίου δεν αιτούσε συνδρομή.

Το εν λόγω πλοίο είχε αποπλεύσει από τον λιμένα “CHORNOMORSK” Ουκρανίας με προορισμό τον λιμένα “CASTELLON” Ισπανίας με 25 άτομα πλήρωμα.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα απέπλευσαν ένα (01) περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και δυο (02) ιδιωτικά σκάφη προς εντοπισμό και τυχόν παροχής συνδρομής σε ανωτέρω πλοίο.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ο πλοίαρχος του Φ/Γ “OTΖΙΑS” δήλωσε ότι κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης με ιδία μέσα συνεχίζει τον πλου του για τον λιμένα προορισμού.

About kymaeditor

Check Also

Παρέκκλιση δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ¨ για αποβίβαση ασθενούς επιβάτη

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, για την έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *