“Oι συγκυβερνώντες κόπτονται για τις απολύσεις της τρόικας»

Στην απόφαση του ΑΣΕΠ που έκρινε παράνομες τις μονιμοποιήσεις 27 συμβασιούχων στο δήμο Δραπετσώνας το 2004, βάσει του Προεδρικού Διατάγματος Παυλόπουλου αναφέρθηκε ο Χρήστος Βρεττάκος. Ο δήμαρχος της πόλης επιτέθηκε σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ κατηγορώνταςτους πως “η σημερινή συγκυβέρνηση “έφτιαχνε πελατεία”.

Ο κ. Βρεττάκος ανέφερε επίσης ότι «σήμερα καλούν τον δήμο να απολύσει 12 ανθρώπους και να καταργήσει ταυτόχρονα 12 θέσεις εργασίας, όχι γιατί κόπτονται για τη διαπλοκή αλλά γιατί κόπτονται για τις απολύσεις της τρόικας», και προσέθεσε ότι για το θέμα αναμένεται να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

About kymaeditor

Check Also

Αστυπάλαια: Ένας από τους κορυφαίους αυθεντικούς προορισμούς της Ευρώπης, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun​​​​​​​​​​​​​​​

Η Αστυπάλαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους «κρυμμένους θησαυρούς» της Ευρώπης για το καλοκαίρι του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *