Βόλος: Δολοφονία 46χρονου

Δολοφονημένος εντοπίστηκε το απόγευμα ένας 46χρονος, γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου, στην περιοχή της Καλλιθέας, κοντά στον Περιφερειακό.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ο 46χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο.

Ο 46χρονος φέρει τραύματα στο στήθος και το κεφάλι από χτυπήματα και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός από χτυπήματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που βρίσκονται στην περιοχή κάνουν έρευνες, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του επιχειρηματία, ενώ παράλληλα γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν τον 46χρονο να διαπληκτίζεται με τρεις τοξικομανείς σε σπίτι της περιοχής, να του επιτίθενται, να τον χτυπούν και να τον βγάζουν στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθησαν τρία άτομα και κρατούνται στο αστυνομικό μέγαρο του Βόλου.

Πηγή:ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Άλσος Βεΐκου

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο περιαστικό άλσος στο λόφο Φιλοθέης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *