Ειδησεις Πειραια

Όμιλος Ερετών: Συμμετοχή με δύο πληρώματα στην Πανελλήνια συνάντηση στη λίμνη Βόλβη

Του · · 1 λεπτό ανάγνωσης
Με δύο πληρώματα συμμετέχει ο Όμιλος Ερετών στην 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη Βόλβη 2-3 Σεπτεμβρίου 2023.
Τα πληρώματα μας:
2Χ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ με τους Μηνά Παναγιωτίνο και Οδυσσέα Αναστασάκο Αμίνου
4Χ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ με τους Αλέξανδρο Βαρελά, Βασίλη Πολίτη, Δημήτρη Ελευθερίου και Σταύρο Κοκκαλίδη
Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 8:00 με προκριματικούς και επαναληπτικούς. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί των αγωνισμάτων με ώρα έναρξης στις 8:30.
Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Δημοσθένης Κούβαρης, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Καρράς.
Στον αγώνα συμμετέχουν 19 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 160 νεαρούς και νεαρές αθλήτριες σε 95 πληρώματα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση, κάθε επιτυχία στους αθλητές μας και να χαρούν τον αγώνα τους αξιοποιώντας τις προσπάθειές τους από τις προπονήσεις τους.
Κοινοποίηση