Πειραιάς: Σύλληψη δύο ατόμων για λαθραία καπνικά προϊόντα στα Καμίνια

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 29-11-2023 στην περιοχή των Καμινίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 23χρονος και 25χρονος, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που εμπορεύονταν λαθραία καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά εντοπίστηκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν στην περιοχή των Καμινίων και μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκε σακούλα περιέχουσα -150- πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης..

Μετά από έρευνα σε οικίες που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση των λαθραίων προϊόντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -1.270 πακέτα τσιγάρα και -1.421- συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

About kymaeditor

Check Also

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό

Κανομικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ). όπου νωρίτερα για τεχνικούς λόγους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *