Αυτοδιοίκηση

Σκάκι : Κέντρο σκακιστικής αναμέτρησης το Πέραμα για όλους τους Συλλόγους της Αττικής

Του · · 1 λεπτό ανάγνωσης

Γέμισε σκακιέρες και μανιώδεις παίκτες το δημαρχιακό μέγαρο του Περάματος με τη συμμετοχή πολλών δεκάδων παικτών στον φετινό Παναττικό Διαγωνισμό ΣΚΑΚΙ, που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Πέραμα, σε συνδιοργάνωση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ν. Αττικής, (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) με τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού και τον Δήμο Περάματος. 

 Εβδομήντα τέσσερα άτομα όλων των ηλικιακών βαθμίδων, από 43 σκακιστικά σωματεία της Αττικής επί συνόλου 66,  συμμετείχαν στον Παναττικό διαγωνισμό καταθέτοντας τις ικανότητες, την στρατηγική, την γνώση των ελιγμών και το πάθος τους για το σκάκι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περάματος, το οποίο στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε σε αίθουσα σκακιστών. Το διήμερο του διαγωνισμού (Σαββατοκύριακου 20 και 21 Δεκεμβρίου 2025) προκάλεσε μέγιστο ενθουσιασμό, ειδικά στους νέους και σε  μαθητές του Περάματος όλων των σχολικών βαθμίδων, που σύντομα αποκτούν πρόσβαση σε δωρεάν μαθήματα ΣΚΑΚΙ.

Η δημοτική αρχή έχει  εξασφαλίσει για όλους τους μαθητές του Περάματος δωρεάν μαθήματα για το άθλημα του ΣΚΑΚΙ με την καθοδήγηση πιστοποιημένων καθηγητών, τα οποία θα διεξάγονται στους χώρους των σχολείων της πόλης.

 

Κοινοποίηση