Επικαιρότητα

Αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Του · · 1 λεπτό ανάγνωσης

Αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφασίσθηκαν απόψε κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι:
Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ παραμένει ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ τοποθετείται ο Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, μέχρι σήμερα Διοικητής της 1ης Στρατιάς.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ παραμένει ο Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΑ τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαϊτσης, μέχρι σήμερα Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Στρατηγού εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Πτεράρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ.

Κοινοποίηση