Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 18:30, το γήπεδο 11×11 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γεμίζει με κάτι πολύ περισσότερο από ποδόσφαιρο: γεμίζει με ελπίδα.
Ο Οργανισμός «Φύλακας Άγγελος για τα Παιδιά» διοργανώνει έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα, με στόχο τη στήριξη παιδιών που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη για τη ζωή.
Στον αγώνα συμμετέχουν οι φίλοι Ντάνου και οι φίλοι Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου.
Μαζί τους, θα αγωνιστούν αγαπημένοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και αθλητές, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τη δράση, μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Διεύθυνσης Αθλητισμού, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ».
Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Ο Πειραιάς αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, ότι είναι μια πόλη με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας αποτελεί μια ουσιαστική πράξη προσφοράς προς τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους δύσκολη μάχη.
Ως Δήμος Πειραιά, στηρίζουμε έμπρακτα πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη δύναμη της συλλογικότητας και ενώνουν την κοινωνία γύρω από έναν κοινό, υψηλό σκοπό. Όταν ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και η κοινωνική ευαισθησία συναντώνται, τότε δημιουργούνται δράσεις με πραγματικό αντίκτυπο.
Ο Πρόεδρος του «Φύλακα Αγγέλου για τα Παιδιά», Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσε:
«Ο φιλανθρωπικός αγώνας του Φύλακα Άγγελου για τα Παιδιά είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς. Μαζί με φίλους, καλλιτέχνες και αθλητές, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη για τη ζωή. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε χρήματα για τη δημιουργία μιας νέας μονάδας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων “ΕΛΠΙΔΑ”. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμο Πειραιά και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για την αιγίδα και τη στήριξή τους. Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στον αγώνα και να γίνουμε μαζί μέρος μιας μεγάλης νίκης – της νίκης της ελπίδας!».
Ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Γραμμένος, ανέφεραν:
«Στη σκηνή και στο γήπεδο έχουμε μάθει να χαρίζουμε χαμόγελα. Μα καμία παράσταση, κανένα γκολ δεν συγκρίνεται με τη χαρά μας να στηρίξουμε τον Φύλακα Άγγελο για τα Παιδιά, για να επιτευχθεί η προσπάθεια όλων μας για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη Ελπίδα! Στον αγώνα αυτόν, δεν υπάρχουν θεατές. Είμαστε όλοι παίκτες και εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να προσφέρουμε, γιατί ο αγώνας αυτός δεν έχει σκορ, έχει ψυχή. Ελάτε κοντά μας για να κάνουμε μαζί το αδύνατο δυνατό.”
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νεα Πειραιά