ΟΛΠ: Μεταφορά ηλεκτρικών λεωφορείων μέσω του λιμένος Πειραιά- 125 νέα λεωφορεία στην ΟΣΥ

Στον Σταθμό Αυτοκινήτων του ΟΛΠ αφίχθησαν και εκφορτώθηκαν με επιτυχία από το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου 4 Απριλίου, 155 ηλεκτρικά λεωφορεία της εταιρείας Yutong. Τα 125 από αυτά θα προστεθούν στον στόλο της ΟΣΥ, ενώ τα υπόλοιπα 30 προορίζονται για τη Σερβία.

Τα λεωφορεία υποδέχθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Στέλιος Σακαρέτσιος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου και εκ μέρους της ΟΛΠ ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Άγγελος Καρακώστας.

Όπως δήλωσε ο Αγ. Καρακώστας, «το λιμάνι του Πειραιά επιβεβαιώνει τον ρόλο του ως ένας σημαντικός κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας και λειτουργώντας ολόκληρο τον χρόνο 24/7 είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με ταχύτητα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στα πιο απαιτητικά φορτία. Είμαστε δε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν τα φορτία που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε, έρχονται για να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών, όπως συμβαίνει με τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά λεωφορεία».

Πηγή : powergame.gr

About kymaeditor

Check Also

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των ανώτατων δικαστών και εισαγγελέων για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των ανώτατων εισαγγελέων και αρεοπαγιτών για τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου. Πρώτοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *