Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών αποκαλύφθηκε πως είναι ο 16χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας που παρέσυρε και εγκατέλειψε την άτυχη 16χρονη στη Λιοσίων, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από το Σάββατο (18/4).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του 16χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια, παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και παράβαση του άρθρου του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στη συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (19-4-2026) 16χρονος οδηγός δικύκλου, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες, Σάββατο 18 Απριλίου, παρέσυρε, τραυματίζοντας σοβαρά, και εγκατέλειψε 16χρονη πεζή, στην οδό Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια, παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και παράβαση του άρθρου του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στη συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος.
Επιπλέον, βραδινές ώρες χθεςσυνελήφθησαν, τρεις εμπλεκόμενοι ημεδαποί, 20χρονη, 20χρονος και 22χρονος, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για ψευδή κατάθεση, ψευδή καταγγελία, υπόθαλψη εγκληματία, παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και παράβαση του άρθρου του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στη συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος.