Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού μεταξύ της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών και όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις γραμμές του Σαρωνικού.
Σκοπός της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία του Αν. Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιάννη Θεοτοκά ήταν η αναζήτηση κοινά αποδεκτής λύσης στον προγραμματισμό των αλλαγών δρομολογίων που έχουν υποβληθεί στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών.
Μετά από λεπτομερή συζήτηση οι εκπρόσωποι των ακτοπλοϊκώνν επιχειρήσεων συμφώνησαν στον προτεινόμενο από το Υπουργείο προγραμματισμό των δρομολογίων.
Το Υπουργείο εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνάντηση. Στόχος είναι η αύξηση των δρομολογίων με τρόπο που να ικανοποιεί πληρέστερα τις ανάγκες των επιβατών στις γραμμές του Αργοσαρωνικού και φυσικά των κατοίκων των νησιών. Το Υπουργείο καλεί τις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις να την υλοποιήσουν χωρίς υπαναχωρήσεις, όπως δεσμεύθηκαν.
Πειραϊκό Κύμα Τρέχουσες ειδήσεις και νεα Πειραιά