Αγνοείται 47χρονος αρχιφύλακας στον Καρέα.

Η ΕΜΑΚ αναζητά τα ίχνη ενός 47χρονου αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή κοντά στην περιοχή του Υμηττού, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά.

Ο 47χρονος  αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Καρέα. Ο άνδρας συνήθιζε να κάνει καθημερινά πεζοπορία στην περιοχή.Το κινητό του είναι απενεργοποιημένο, ενώ έχει βρεθεί μόνο το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη όπου συνήθιζε να το αφήνει κλειδωμένο.

Μία ομάδα πέντε ατόμων της ΕΜΑΚ τον αναζητεί μαζί με αστυνομικούς σκύλους.

Επικοινώνησε με τους οικείους του τελευταία φορά στις 1 το μεσημέρι της Παρασκευής και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

About kymaeditor

Check Also

Λόγγος Αιγίου: Συνελήφθη ο 65χρονος για το φόνο της συντρόφου του και του 26χρονου γιου της – Ποια τα σενάρια για τα κίνητρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού που συγκλονίζει τον Λόγγο Αιγιαλείας, καθώς ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *