Ταβέρνες δίπλα από το Βεάκειο Θέατρο χρησιμοποιώντας… καρέκλες εμποδίζουν το παρκάρισμα αυτοκινήτων (αποκλειστικές φωτό)

Κομφούζιο επικράτησε έξω από το Βεάκειο Θέατρο, στη συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα. Ο αριθμός των ατόμων  που συγκεντρώθηκε εκεί για να απολαύσει τα τραγούδια του  μεγάλου καλλιτέχνη ήταν αρκετά μεγάλος  ενώ και τα αυτοκίνητα ήταν πολλά.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταβέρνες που βρίσκονται κοντά στο Θέατρο είχαν βάλει στο οδόστρωμα καρέκλες για να μην παρκάρουν οι επισκέπτες του θεάτρου.

Η αστυνομία φυσικά ήταν, για μία ακόμη φορά, “απούσα”. Το peiraiko- kyma έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις ταβέρνες και το τρόπο που… βρήκαν οι υπάλληλοι αυτών για να εμποδίσουν το παρκάρισμα των ΙΧ.

 

About kymaeditor

Check Also

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα politis.gov.gr για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με την πορεία των αιτήσεων τους στο Δημόσιο

Τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα politis.gov.gr για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με την πορεία των αιτήσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *