Έκρηξη με νεκρούς σε λεωφορείο στην Καισάρεια της Τουρκίας .

Έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο της Καισάρειας στην Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο ήταν εν κινήσει και μετέφερε στρατιώτες. Πηγές από νοσοκομείο της περιοχής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο ήταν εν κινήσει και μετέφερε στρατιώτες και πολίτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη συνέβη όταν το λεωφορείο πέρασε δίπλα από όχημα, που ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά.

About kymaeditor

Check Also

Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης: Τουλάχιστον 10 τραυματίες όταν υποχώρησε ο πρόσθιος τροχός και κατέρρευσε το ρύγχος Boeing 787

Αρκετά μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν όταν ο πρόσθιος τροχός ενός Boeing 787 υποχώρησε απροσδόκητα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *